WOOCOMMERCE

RECENT PRODUCTS

Display recent products using WPBakery Page Builder

Basket Fire Logs

Basket Fire Logs este complet ecologic și produce flăcări, arzând vapori de bioetanol. Șemineul stă fără suport și nu necesită conexiuni suplimentare. Dimensiunea sa compactă vă permite să-l instalați într-o nișă de perete existentă, deoarece se încadrează în orice versiune a stilului tradițional și a portalurilor decorative pentru șeminee.

Fanola Premium 5 литров

50.00
Combustibil de înaltă calitate proiectat pentru șeminee.
Sursa de energie regenerabilă

Fire Line Automatic 3

Bioșemineu complet automat - FIRE LINE AUTOMATIC 3+ (FLA3+). Datorită tehnologiei avansate, toată lumea se poate bucura de foc real, fără fum, miros și cenușă. Șemineul este echipat cu un sistem electronic avansat care vă permite să reglați înălțimea flăcării și timpul de ardere. Dispozitivul poate fi controlat folosind panoul de control, telecomanda sau dispozitive mobile cu conexiune Wi-Fi.

 

Fire Line Automatic 3+

Biofireplace complet automat - FIRE LINE AUTOMATIC 3+ (FLA3 +). Datorită tehnologiei avansate, toată lumea se poate bucura de foc real, fără fum, miros și cenușă. Șemineul este echipat cu un sistem electronic avansat care vă permite să reglați înălțimea flăcării și timpul de ardere. Dispozitivul poate fi controlat folosind panoul de control, telecomanda sau dispozitive mobile cu conexiune Wi-Fi.

Galio Corten

Este un șemineu liniar cu gaz, care creează o atmosferă confortabilă și unică în aer liber. Proiectarea și portabilitatea acestuia vor oferi o dispoziție bună, cu toate acestea, fără a fi necesară nicio lucrare de construcție în timpul instalării.

Galio Fire Pit Corten

2,796.00

Șemineu automat cu gaz exterior, închis într-o carcasă rotundă, puristică, rezistentă la cele mai severe condiții meteorologice.

Galio Fire Pit Insert

2,028.00

Un șemineu automat cu gaz în aer liber, care oferă opțiuni de amenajare interminabile și tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă face spațiul deschis perfect și complet.

Galio Insert

Șemineu cu gaz cu foc liniar. Creează o atmosferă confortabilă și unică în aer liber.