Afișez toate cele 6 rezultate

Show sidebar

Galio Corten

Este un șemineu liniar cu gaz, care creează o atmosferă confortabilă și unică în aer liber. Proiectarea și portabilitatea acestuia vor oferi o dispoziție bună, cu toate acestea, fără a fi necesară nicio lucrare de construcție în timpul instalării.

Galio Fire Pit Corten

2,796.00

Șemineu automat cu gaz exterior, închis într-o carcasă rotundă, puristică, rezistentă la cele mai severe condiții meteorologice.

Galio Fire Pit Insert

2,682.00

Un șemineu automat cu gaz în aer liber, care oferă opțiuni de amenajare interminabile și tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă face spațiul deschis perfect și complet.

Galio Insert

Șemineu cu gaz cu foc liniar. Creează o atmosferă confortabilă și unică în aer liber.

Gustav Gas

1,239.00

Șemineu portabil exterior cu gaz din oțel Corten, în finisaj ruginit. Tehnologia aplicată Commerce Technology ™ asigură că combustibilul nu se scurge niciodată din rezervor, chiar dacă căminul cade. Fără conexiuni complicate, șemineul perfect cu gaz Gustav adaugă o notă de eleganță designului spațiilor comerciale.

Lighthouse

1,062.00

Dă spațiului tău un aspect elegant și seducător. Situat în fața unui restaurant, hotel sau bar, șemineul cheamă oamenii în interior. Pietrele pline de farmec creează un început atractiv și decorativ chiar și atunci când este oprit. Panourile transparente din sticlă garantează vizibilitatea focului din orice unghi.