Afișez toate cele 5 rezultate

Show sidebar

Gustav

1,239.00

Biofireplace portabil conceput pentru uz exterior și interior. Ideal pentru afaceri hoteliere și restaurante. Biofireplace-ul este realizat din oțel Corten - o combinație unică de oțel „etern”, cu o textură catifelată și un design modern. Șemineul bio folosește tehnologia Commerce, care împiedică vărsarea de biocombustibili în cazul unui șemineu cu rolă, care oferă o securitate suplimentară. Datorită volumului arzătorului de 3 litri. și tehnologia Comerțului, timpul de ardere ajunge la 10 ore.

Rondo

576.00

Datorită tehnologiei inovatoare de Comerț, timpul de ardere al unei flăcări vii este crescut. Fibrele ceramice care umplu arzătorul au proprietăți absorbante ridicate și împiedică scurgerile de combustibil chiar și atunci când biofireplace-ul se capsulează. De asemenea, este rezistent la intemperii datorită calității ridicate a materialelor utilizate în procesul de fabricație. Prin urmare, șemineul bio Rondo Commerce poate fi instalat atât la interior cât și la exterior.

Simple

534.00

Modelul de semineu bio Simple Commerce se distinge prin eleganța și simplitatea formelor, se încadrează perfect în orice interior modern. Șemineul este compact și poate fi așezat pe masă în timpul unei cină romantice. Arzătorul inovator crește timpul de ardere al flăcării „vii”. Fibrele ceramice care umplu arzătorul au o absorbție ridicată și împiedică scurgerile de combustibil. Datorită acestei tehnologii și a materialelor rezistente la intemperii de înaltă calitate, șemineul bio Simple Commerce poate fi plasat și în exterior.

Tondo

850.00

Tondo este un bioșemineu pentru spații deschise, care s-a inspirat din ideea unui foc tradițional deschis. Cu o bază de oțel de corten, creează o atmosferă caldă și plăcută de foc natural în grădina ta, fără fum, miros și cenușă.

Fabricat din materiale rezistente la intemperii, Tondo Commerce este cel mai bun mod de a vă îmbogăți designul.

Totem

1,600.00

Modelul cu tecnologie Glassfire este potrivit pentru utilizarea în aer liber. Baza neagră de plastic ecologic creează un contrast spectaculos cu flacăra, reflectată în mod repetat în cilindrul din sticlă italiană.