PLANIKA СОВРЕМЕННЫЕ КАМИНЫ

Succesile și propunerile noastre.

Produse noastre au obținut recunoașterea arhitecților, designerilor și clientilor private din toată lumea.

Istoria noastră.

Anul 2001

Prima sarcină.

Planika introduce primul șemineu cu un vas cu combustibil. Acesta este începutul unei călătorii lungi către excelență în crearea unui design înflăcărat.

Anul 2005

Siguranța este principalul lucru.

Primul șemineu Jupiter este proiectat - un șemineu cu tavă ermetică. Această decizie a avut ca scop îmbunătățirea siguranței produselor noastre și, prin urmare, am făcut un pas imens spre o nouă eră tehnologică.

Anul 2009

Introducerea tehnologiei înalte.

Lansăm linia Fire Line cu un sistem electronic de securitate la bord. Acest șemineu manual a devenit un standard de siguranță pentru toate modelele viitoare.

Anul 2010

An inovator.

Am brevetat Fire Line Automatic - primul șemineu complet automat cu un șemineu cu telecomandă care poate fi integrat cu sistemul Smart Home și este o inovație absolută pe piața de seminee bio. În plus, anul acesta introducem tehnologia Commerce, în care folosim fibre ceramice speciale absorbante.

Anul 2013

Șeminee progresive pentru toată lumea.

Lansăm o nouă colecție de șeminee automate - PushButton. Sunt ușor de întreținut și ușor de instalat. Modelele din această serie sunt o soluție ideală pentru clienții privați, permițându-vă să vă bucurați de foc real după apăsarea unui singur buton.

Anul 2014

Foc inteligent.

Prezentăm lumii primul foc inteligent, care este baza tuturor tehnologiilor avansate și dă naștere dezvoltării în domeniul proiectării focului. Acesta este un șemineu complet automat, care este echipat cu senzori de securitate, control Wi-Fi și integrare cu sistemul Smart Home, care este o perlă în progresele tehnologice pe piața bio-șemineului.

Anul 2015

Crearea unui nou trend.

Planika prezintă cu mândrie primul șemineu instalat pe iaht și, de asemenea, introduce în ofertă produsul ChiliFire, un șemineu pentru bucătării. Acesta este un alt pas către îndeplinirea celor mai solicitante proiecte individuale.

Anul 2016

O soluție revoluționară pentru un serviciu confortabil.

Utilizarea unui rezervor extern de combustibil în modelul de seminee FLA XT a permis extinderea timpului de ardere la 33 de ore. Utilizarea unei pompe automate de combustibil pentru alimentarea cu combustibil a permis transferarea responsabilității de la utilizator la computer în interiorul șemineului, limitând posibilitatea de a supraîncărca sau a scurgerii de combustibil.
127 PROIECTE REALIZATE
22 DE BIOȘEMINEE
11 ȘEMINEE CU GAZ

Îți aducem ideile la viață.

Planika oferă posibilități nelimitate de personalizare a unei inserții de șemineu în funcție de nevoile clienților. În lipsa conexiunilor complexe și a unui coș de fum, șemineele Planika oferă posibilități nelimitate de amenajare și transformă orice idee de design în realitate.

PLANIKA ЭТО НОВОЕ ВИДЕНЬЕ КАМИНОВ

Alegeți: gas sau etanol?

Prezentarea șemineului FLA3

Combinarea farmecului și căldurei focului natural cu cea mai recentă tehnologie de design de la Planika, este o soluție unică care vă permite să obțineți efectul unei linii de foc nesfârșit, menținând în același timp culorile sale naturale originale - FireLineAutomatic. Soluția noastră cu o linie lungă de foc este complementul perfect pentru orice design interior. Acesta este un pas inovator în proiectarea modernă a șemineelor, care reprezintă o oportunitate unică de a introduce un produs în orice proiect și de a implementa orice idee.
СВЯЖИТЕСЬ С НАМИ

SHOWROOM«INDELIT» SRL

Adresa: Moldova Republic, Chisinau, str. Alexandru Bernardazzi 25

Cod poștal: MD 2001

Tel: ‎+373(22) 999 888

E-mail: sales@indelit.md

HEAD OFFICE «INDELIT» SRL

Adresa: Moldova Republic, Chisinau, sos. Hincesti, 160

Cod poștal: MD 2070

Tel:+373(22) 999 888

E-mail: sales@indelit.md