Afișez toate cele 3 rezultate

Show sidebar

Basket Fire Logs

Basket Fire Logs este complet ecologic și produce flăcări, arzând vapori de bioetanol. Șemineul stă fără suport și nu necesită conexiuni suplimentare. Dimensiunea sa compactă vă permite să-l instalați într-o nișă de perete existentă, deoarece se încadrează în orice versiune a stilului tradițional și a portalurilor decorative pentru șeminee.

Lincoln

3,565.00

Planika este mândru să prezinte unul dintre cele mai noi modele ale sale - Lincoln. Cel mai bun șemineu tradițional de plug and play din lume. Ne pasă de timpul și confortul dvs.! Lincoln nu necesită o instalare complicată și poate fi instalat în locuri în care vi s-a părut imposibil.

Pure Flame TV Box

Bucurați-vă de vizionarea emisiunii TV preferate fără a pierde atmosfera plăcută a unui șemineu arzător. Pure Flame TV Box este o soluție modernă pentru a plasa o flacără reală direct sub televizorul dvs. Designul testat asigură faptul că chiar și elemente sensibile la căldură pot fi plasate pe un suport. Acest produs combină caracteristicile unui semineu modern și funcționalitatea unui dulap de sertare.